Escola Ponent

Durant el Mes Literari Olga Xirinacs els alumnes i els mestres de l'Escola Ponent han realitzat un conjunt d'activitats que podeu veure resumides a les següents fotografies.

El tret de sortida al Mes Literari va ser amb el grup de teatre Imaginautes, qui van apropar l'obra de l'escriptora tarragonina als alumnes amb un espectacle ple de paraules, poemes i cançons.


"Sisplau, explica'm un conte". Aquest es el nom de l'activitat que podeu veure en aquestes imatges. L'escola va convidar persones de l'entorn (familiars, polítics de la ciutat, actors, etc.) per tal que els expliquessin un conte. Ells, a canvi, els van regalar un poema de l'Olga Xirinacs de la manera més original (cantant, recitant, interpretant, etc.), un preciós ram de plantes aromàtiques i silvestres recollides de l'hort de l'escola i uns poemes de l'Olga escrits, de record. 

També van decorar els passadissos del centre amb la temàtica del llibre Marina/Cavall de Mar. Els passadissos de primària estan decorats amb els animals marins fets pels alumnes i els passadissos d'infantil estan decorats amb murals.

I per acabar, no us podeu perdre la decoració tant bonica que han fet a la biblioteca de l'escola.
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada