Certamen Literari

CURS 2016/17: LA POESIA ÉS VIVA. La poesia surt al carrer! La música també és poesia! 

El divendres 21 d'abril, a les 17:30 h, s'ha celebrat el festival i l'entrega de premis als guardonats del II Certamen Literari Infantil i Juvenil Olga Xirinacs dels barris de ponent a la Plaça Tarragonès de Torreforta. A més a més també s'ha fet la inauguració de l'escultura conjunta i mòbil "La Poesia és viva". A continuació podeu veure una mostra de les actuacions realitzades i l'entrega de premis, així com la cançó que tots els nens han cantat conjuntament: 

Vídeo realitzat per Anna Mateo Franch 
CURS 2015/16: HOMENATGE A L'ESCRIPTORA OLGA XIRINACS. 

El divendres 22 d'abril, a les 17:30 h, es va celebrar el Certamen Literari dels barris de Ponent en homenatge a l'escriptora Olga Xirinacs pel seu 80è aniversari i el lliurament de premis al teatre del Centre Cívic Municipal de Torreforta.


L'acte va ser organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona i el grup de treball Lectura i Entorn: Biblioteca Municipal de Torreforta, Escola Bonavista, Escola Mediterrani, Escola Camp Clar, Escola Riu Clar, Escola Torreforta, Escola Els Àngels, Col·legi La Salle - Torreforta, l'Institut Campclar i l'Institut Torreforta.Vídeo realitzat per l'Anna Mateo Franch


Aquest vídeo és una mostra que recull totes les actuacions de les escoles al certamen. Es van poder veure les actuacions següents:
 • Interpretació del poema "Carmín de granza" per la Natàlia Fuentes, la Rocio Jurado, l'Alba Arranz i el Joan Aguilera de l'Institut Campclar. 
 • Representació de poemes de "Marina; Cavall de mar" dels alumnes de Cicle Inicial de l'Escola Mediterrani. 
 • Recital de "Marina" pels alumnes de 1r de l'Escola Bonavista. 
 • El poema "Capbussons" representat pels alumnes de l'Escola Torreforta. 
 • Cançó de "El bon matí", amb la música composta pel professor José Davi i cantada pels alumnes de 3r, 4t i 5è del Col·legi La Salle - Torreforta. 
 • El poema "L'estrella" recitat pels alumnes de 2n de l'Escola Campclar. 
 • El poema "Els amics i les amigues" recitat pels alumnes de 3r de l'Escola Els Àngels. 
 • Interpretació musical dels poemes "Havien de morir" i "Rosa" pels alumnes Lluna Fabregat, Arnau (guitarra elèctrica) i Marcos Corrillo (xilòfon) de 4t d'ESO de l'Institut Torreforta acompanyats pel professor de música Dani Lázaro (flauta). 
  Fotografia: Anna Mateo Franch
  Fotografia: Anna Mateo Franch

  Cap comentari :

  Publica un comentari a l'entrada