Llegim per conèixer el Serrallo


Dimecres 29 de maig vam realitzar l’acte de cloenda de les activitats dutes a terme durant aquest curs per les escoles i instituts de Tarragona en el marc de la Biblioteca Pública, el Museu del Port i el Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat.

Aquest curs hem centrat el projecte en el Serrallo i el mar. Els centres han participat en tallers i rutes literàries preparats i desenvolupats  per la Biblioteca Pública i el Museu del Port i organitzats des del Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona.

En l’acte de cloenda, a més de la participació de les escoles, vam tenir el testimoniatge de pescadors, gent del Serrallo de tota la vida, com Jordi Albiol, de la Parrota, Albert Pedrol, de la Guita, Andreu Domènech, del Mico i Carme Pedrol, de la Guita, que van explicar les seves aventures al mar i aspectes de la vida social i pesquera al Serrallo i van respondre les preguntes que els van fer els alumnes presents.

Les escoles van portar els seus treballs i van recitar poemes, van cantar cançons i havaneres.
Volem destacar la tasca duta a terme per l’Escola Cèsar August; l’Escola El Miracle; l’Escola Saavedra i l’Escola Tarragona. Gràcies als xiquets i xiquetes i a les seves mestres.















Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada