DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2021

Ja tornem a ser a la primavera i amb ella torna, un any més, el Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març. Des de 1999 la UNESCO va adoptar aquest dia amb l’objectiu de donar suport i fer visible la diversitat lingüística i les llengües en perill d’extinció.

El Grup de Treball Biblioteca i Entorn hem recuperat el projecte "Versos per la Terra" que va quedar truncat el curs passat per culpa de la pandèmia.

A partir d’un objecte reciclat com una ampolla, un envàs de plàstic, una caixa de cartró... i afegint més detalls reciclats (taps, teles, llanes...), els alumnes de 5è han fet anar la seva imaginació i han donat vida al seu objecte a més d’afegir-hi un rodolí , un poema per animar a tothom a conservar el nostre planeta.

Aquí en teniu una mostra de l'Escola PAU DELCLÒS de Tarragona
































 

VERSOS PER LA TERRA / INSTITUT SANT PERE I SANT PAU

L'Institut Sant Pere i Sant Pau ha celebrat la setmana de la Poesia i ens presenta els seus projectes.













CURS 2019-2020

Malgrat la pandèmia del Covid-19, l'Institut Pons d'Icart de Tarragona ha pogut dur a terme el projecte "Versos per la Terra".


Dia Mundial de la Poesia

Avui, tot i l’excepcionalitat del moment, volem celebrar -tot i que sigui de forma virtual- el Dia Mundial de la Poesia (21 de març) gràcies a l’interès i l’esforç de l’alumnat i del professorat que han fet que sigui possible.

Vídeo per celebra el Dia Mundial de la Poesia:

https://youtu.be/iEdtTo8jrfA


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada